Täydellinen siivousjärjestelmä, joka tarjoaa yhdessä koneessa kaikki kodin siivouksessa tarvittavat ominaisuudet.

Maton pesu

Dolphin monitoimipesurilla peset itse matot laakapesuna helposti kotona. Matot kuivuvat muutamassa tunnissa, eikä niitä tarvitse siirtää kuivumaan muualle, vaan kuivatus tapahtuu lattialla.

Vaikeasti pestävät pinnat

Koneen suuri etu on, että sillä voidaan suorittaa osittainen pesu. Tahran pesussa riittää usein, että pestään ainoastaan tahra pois eikä esimerkiksi koko mattoa. Samalla menetelmällä tahrat voidaan poistaa esim. autojen penkeiltä, sohvakalusteista ja muista verhoiluista.

Dolphiin monitoimipesurilla peset patjan vaivatta. Samalla sängyn pölypunkkikanta pysyy kurissa eikä aiheuta oireita.

Ikkunanpesu

Ikkunan pesu sujuu helposti yhdellä vedolla. Dolphin monitoimipesuri pesee ja kuivaa ikkunan samanaikaisesti. Pitkällä teleskooppiputkella yllät myös korkealle.

Kosteat tilat

Dolphin monitoimipesurilla peset saunan ja pesuhuoneen helposti. Höyryn ominaisuuksien ansiosta pinnoista tulee raikas ja puhdas.

Dolphin monitoimipesuri pesee, huuhtelee ja kuivaa pestävän pinnan yhdellä työvaiheella. Höyrypistoolilla puhdistat helposti ahtaimmatkin kolot ja raot, ilman voimakkaita pesuaineita

Rasva ja keittiö

Höyry desinfioi ja irroittaa helposti palaneenkin rasvan. Painehöyyryllä saat avattua viemäristä tukokset ja poistat epämiellyttävät hajut. Höyrypistoolilla pääset esim. tiskikoneen pieniin koloihin ja tiivisteiden väliin johon lika kerääntyy.

Uunin puhdistus onnistuu höyryllä ilman kemikaaleja. Höyryn käyttö keittiössä varmistaa, että haitallisia kemikaalijäämiä ei pääse ruoan mukana elimistöön.

Ulkotilat

Dolphin monitoimipesuria voidaan hyödyntää myös ulkona. Grillien puhdistus käy helposti höyryllä ilman haitallisia kemikaaleja. Terassien pesu käy kätevästi käyttäen pesu, huuhtelu ja kuivaustoimintoa yht´aikaa.

Silitys

Dolphin monitoimipesuriin voidaan liittää paineprässi, jolla vaikeimpienkin pellavaliinojen silitys käy helposti. Painehöyryn ansiosta esim. paksuja puuvillakankaita ei tarvitse silittää, kuin toiselta puolelta. Samalla höyry tappaa vaateista esim. haitalliset itiöt.

Imurointi

Dolphin monitoimipesuri on varustettu ainutlaatuisella vesisuodattimella. Pesuria voidaan käyttää myös pölyn imuroinnissa. Imuroitaessa laite myös pesee huoneilman. Laite toimii ilman pölypussia, pöly ja lika menevät veteen, joten pussia ei tarvita. Imuroitaessa ei tule hajua, eikä hiukkasia

Haluan lisätietoa Dolphin tuotteista!